Για την Εταιρεία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία Dentaland – Καλατζής Αριστείδης δραστηριοποιείται στο χώρο των οδοντιατρικών υλικών, εργαλείων, μηχανημάτων, ιατρικών και παραφαρμακευτικών ειδών από το 2009 με αποκλειστικές συνεργασίες, εισαγωγές από  όλους τους μεγάλους οίκους και επεκτείνει το δίκτυό της συνεχώς.

Είναι μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα με απόλυτη συνέπεια, ταχυτάτη εξυπηρέτηση, πληθώρα υλικών όλων των εταιρειών ετοιμοπαράδοτα και βέβαια στις καλύτερες  τιμές της αγοράς.

Διαρκώς βελτιωνόμαστε, ερευνούμε και προσφέρουμε όλα εκείνα που θα σας βγάλουν από τον κόπο της αναζήτησης συνεργάτη. Σκοπός μας είναι να είμαστε συνεργάτες και φίλοι. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτιδήποτε ή να μας επισκεφτείτε. Μαζί θα βρούμε τη λύση.
Το site www.dentaland.gr  παρέχει οδοντιατρικά προϊόντα & εξοπλισμό σε ανταγωνιστικές τιμές, με συνέπεια, αμεσότητα & επαγγελματισμό.
Εάν είστε ιδιωτική κλινική και ενδιαφέρεστε για μαζική αγορά προϊόντων πέραν όσων βλέπετε στο e-shop μας παρακαλώ επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail: info@dentaland.gr.